iqa


Isnin, November 26, 2012

i've found that day

Assalamualaikum sume...

selamat pagi kawan2. Erm, lame gak rse tak dpt update blog nie. Agak buzy yg sesangat la sekarang. Sume bnde nk wat last minute. Basela aku, mmg suke wat kputusan last2 minute. 

Kalau korang nak taw, mnggu ni mnggu yg superb bz, sbb ari kamis ni aku ade exm bertulis lawyer syarie untuk kali kedua, kedua OK....harap2 dgn izin ALLAH aku leh jawab dan lulus. Dan perkara yg pling agak kelang kabut yg sepattnya aku rsau is majlis aku...aku tak wat apa2 preparation lagi..ape nk jadi ntah...mama aku dh bising2 suruh aku siapkan awal2. 

tanggal 24/11/12...walaupun trikh tu tak bape nk cantik, tp tu date yg pling aku ingt...hari yg ALLAH dah kabulkan doa aku..selame ni aku tunggu dan terus doa dan doa...alhamdulillah, moga dia bahagia... 

Sekarang, aku tak perlu rase serbe salah untk seumur hdup, sbb aku dh jumpe..

Ok, skrng ni aku kne wat mcm2. kne settlekan majilis aku, baju, barang2 aku..huhuhu..rase takut gak nie. yela, aku kne wat sndri sume, fmly tak nak campur...YA ALLAH, jauhkan aku dari penyakit2 or anasir2 yg tak bek....sbb skrg ni, kat opis aku sume ngah demam bergilir2...minta dijauhkan...=)

aku bersyukur, sbb jmpe dgn 'encik' yg leh trime aku..walaupn tmpoh kenal sgt2 cepat tp aku percye, ade hikmah untk sume nie. harap 'encik' itu bek2 di sana.

nntla, klu dh official nnt aku upload pic 'kami'...rse mcm len plak skrg. Kawan bek aku dh jdi isteri org wknd ari 2. ALLAH saje yg taw mcm ne aku rse mse salam ngn kawan aku tu. Sebak, sedey, mcm nk nagis sume ade mse salam ngn dye. Dh tak ade la kawan aku yg mmg boleh sng dan susah same2. Byk sgt kenangan ngn dye. SELAMAT PENGANTIN BARU KAK DILA & YAZID...semoga korang bahagia selalu =)

Semua yg jdi bersebab, atas sebab tu la aku jdi mcm nie. Aku dh pasng niat awl2 untuk thun 2013..nnt mlm count dwn aku akn post ape yg niat...

Sekarang, fokus aku yg utama adlah untk capai cita2 aku, aku wajib bahagiakn ibu bapa aku. walaupun sakit aku ni kurang diberi perhatian oleh aku sndri, tp aku taw sakit 2 jarang dtg...sakit leh nk ubat, mkn ubt in sha ALLAH nnt bekk..

Ok la kengkawan...nnt aku smbng next entry.. =)

Salamualaikum




4 ulasan:

darkrose~ berkata...

congrat ika...org dekat ke jauh? ke org yang penah ika benci sebelum ni? hahaha :p

nur atiqah berkata...

thnks k.ros...xla akk, dye ntah mne ilang...hahaha....org dekat sgt3000x .... =)

Mishter Izwän berkata...

da nak kawin? . . pape pun tahniah

nur atiqah berkata...

blum lgi...bru selangkah...hehehe...ape2 pn tq =)